torsdag 14 februari 2008

I Perth

Nu har jag kommit fram till Perth. Det var valdit nervost pa vagen hit, speciellt som jag inte hade bokat nagonstans att bo. Jag och Karin forsokte hitta nagot igar, men det var fullt overallt. Nar vi sokte sa fragade vi om det var nanting speciellt i stan, men de sa dom att det inte var.

Nar jag kom hit idag och har gatt runt och letat sa har jag fatt veta att det ar det kinesiska nyaret sa darfor ar det mycke folk har pa besok. Dessutom evakuerar dom en del gruvor pga. cykloner sa det ar fullt nastan overallt.

Men jag hade OTROLIG tur. Ett stalle jag kom till hade precis fatt ett aterbud sa jag fick en sang i sovsal (med 16 sangar sammanlagt :-/ ). Jag var visserligen tvungen att betala for tre natter, men det kostade mig bara 35 $ sammanlagt. De flesta vandrarhemmen har kostar ca. 20 $ natten, sa jag tycker det var helt OK.
Det ar inte ett jatte stadat stalle, men det ligger inte ens pa 5 minuters gangavstand fran tagstationen i Perth sa laget ar ju bra. Och det finns AC pa rummet sa dar behover jag inte svettas bort som jag gor i resten av staden... Jag tror igentligen inte att det ar sa varmt, men luften ar valdigt fuktig och klibbig sa det kanns varmt i alla fall.

Hade tankt aka till Freemantle idag, men jag hoppar det. Kanske tar det pa lordag istallet innan jag aker till flyget.

Ha de nu bra alla dar hemma.