fredag 15 februari 2008

Min sista tid ar kommen

Om 24 timmar sa kommer jag att sitta pa planet pa vag en. Kanns lite trist, jag har haft trevligt har nere... (Kommer jag nagonsin kunna vanja mig vid tangentbord med åäö igen???


Dagen idag borjade med en trakig frukost. Darefter satte jag mig pa taget
for att aka till Cohunu Koala Park. Jag hittade ingen taxi sa jag tankte at jag skulle ga dit. Efter att gatt i ca. 20 min kom jag till en tungt trafikerad vag, helt omojlig att ta sig over. Jag kunde visserligen ha luftat men hade inte lust att vanta. Istallet utforskade jag stadsdelen Gosnells (eller kanske staden (precis som Partille ar en stad)) . Hittade en lagprisbutik i stil med Overskottsbolaget som jag kollade in och hittade lite kul grejer.

Efter att jag kom tillbaka till centrala Perth sa skulle jag aka till Kings Park. Tack vare Karins Tips satte jag mig dock pa fel buss men jag bestamde mig att sitta kvar och fick en sigtsing genom stan. En kul grej var att nar jag akte runt sa sag jag en Fetich klubb, mitt pa oppen gata. Gansk kul med tanke pa att i sverige, syndernas land, sa maste sadana klubbar gomma sig, far ej servera alkohol och kan knappt ens fa tillstand att existera.

Tillslut kom jag dock till Kings Park, som var otroligt vacker... och stor. Var dar i flera timmar och gick bara omkring och da har jag knappt vart i en fjardedel av parken. Visst, jag stannade ju hela tiden och fotade (underbart vacker utsikt over Centrala Perth darifran) men anda!!!

Bla. fanns dar ett minnes sektion med flera monument over alla som dott i div. krig i Australiens (Vastra Australiens?) historia.
Det fanns en Ros-tradgard och en vatten tradgard men fontaner och vattenfall. Och massor av gangstigar.

Imorgon kommer jag KANSKE aka till Freemantle medan jag vantar pa flyget. Val dar KANSKE jag kommer skaffa en igelkott. Karin har tippsat om en leverantor.

Nu har jag knappt nan tid kvar pa datorn. Om jag inte skriver igen innan jag aker hem sa ses vi alla snart igen dar hemma.

Ha et sa bra.